2a Fira de Biomassa Forestal de Catalunya a Vic els propers 21, 22 i 23 de febrer de 2013

Biomassa_bigues_i_riells

Ens plau informar-vos de la celebració de la 2a Fira de Biomassa Forestal de Catalunya que se celebrarà els propers 21, 22 i 23 de febrer de 2013 al recinte firal El Sucre de Vic. Per a aquest esdeveniment s’han preparat vàries activitats adreçades tant a un públic professional com a la ciutadania en general per tal de donar a conèixer la biomassa per a usos tèrmics així com promocionar-ne el seu ús:

Jornades tècniques i visites guiades

Els professionals tindran el seu punt de trobada en les diferents jornades tècniques que s’organitzaran els dies 21 i 22 de febrer, on s’informarà sobre aspectes tècnics com el subministrament del biocombustible forestal i la seva aplicació en indústries agropecuàries o xarxes de calor, i alhora es podran veure casos d’èxit no només a Catalunya sinó en d’altres països com Eslovènia o Sèrbia.

A més, el dies 21 i 22 a la tarda es realitzaran visites guiades a diferents instal·lacions de calderes de biomassa.

Tallers, demostracions i xerrades divulgatives

La fira comptarà amb un espai expositiu de més de 1.200m2 on hi haurà un centenar d’expositors. Es compaginarà també amb demostracions pràctiques del processament de la biomassa fora del recinte. El dissabte al matí s’ha preparat una xerrada divulgativa adreçada al públic en general sobre aquesta font d’energia renovable que anirà a càrrec de Francesc Mauri meteoròleg de Televisió de Catalunya i una activitat presentada per Marc Boada, presentador del programa Què, qui, com? també de Televisió de Catalunya.

Match Making Event

Tant el professional com el ciutadà podran participar en reunions bilaterals per posar-se en contacte amb els diferents agents de la cadena de valor de la biomassa forestal (propietaris, empreses forestals, productors de biomassa forestal, comercialitzadors de biomassa, empreses d’instal·lacions, empreses de serveis energètics, potencials usuaris, etc.) que desitgin emprendre un projecte, que tinguin dubtes sobre un aspecte concret en la instal·lació de la tecnologia o els beneficis econòmics que pot suposar.

Aquestes trobades es realitzaran el dia 21 de febrer de 2013 a partir de les 16:00 cada 30 minuts.

L’assistència a la fira és gratuïta i us animem a fer difusió d’aquest correu a tots aquells contactes, tant entitats, empreses, comerciants, organitzacions, etc. a qui creieu que els pot ser d’interès.

Per a més informació, podeu consultar el web http://www.firabiomassa.cat.

Anuncis


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s